大学英语选择题

大学英语


1.单选题: Believe it or not, he arrived in America with only 25 dollars _____.
A. by his name
B. to his name
C. in his name
D. with his name
参考答案: B
解答: B

2.单选题: The doctor is trying to save the patient by every means ________ .
A. imaginative
B. imaginable
C. imaginary
D. imagination
参考答案: B
解答: B

3.单选题: With all its advantages,the computer is by no means without its ________ .
A. boundaries
B. restraints
C. confinements
D. limitations
参考答案: D
解答: D

4.单选题: Most nurses are women,but in the higher ranks of the medical profession women are in a ________ .
A. scarcity
B. minority
C. minimum
D. shortage
参考答案: B
解答: B

5.单选题: If only the committee ________the regulations and put them into effect as soon as possible.
A. approve
B. would approve
C. approve of
D. would approve of
参考答案: B
解答: B

6.单选题: All had to stay in the open space,esp.at night, for the ________ of the warning of an earthquake.
A. donation
B. domination
C. destination
D. duration
参考答案: D
解答: D

7.单选题: In the course of a day our students do far more than just _____ classes.
A. attending
B. attended
C. to attend
D. attend
参考答案: D
解答: D

8.单选题: It's no use _____ with him. You might as well argue with a stone wall.
A. arguing
B. of arguing
C. in arguing
D. to argue
参考答案: A
解答: A

9.单选题: Those high school students _____ to computer games will usually lose interest in their studies.
A. absorbed
B. addicted
C. approached
D. adapted
参考答案: B
解答: B

10.单选题: As we know,“ ________ while the iron is hot”is a famous proverb.
A. knock
B. beat
C. hit
D. strike
参考答案: D
解答: D

11.单选题: Metal _____ when cooled and expands when heated.
A. decreases
B. reduces
C. condenses
D. contracts
参考答案: D
解答: D

12.单选题: Whether he could obtain his diploma or not greatly ________ him.
A. disturbed
B. distinguished
C. distresses
D. disputes
参考答案: A
解答: A

13.单选题: A peculiarly pointed chin is his most memorable facial ________.
A. mark
B. feature
C. trace
D. appearance
参考答案: B
解答: B

14.单选题: The discussion quickly became a very ________ argument about increasing price.
A. heated
B. roaring
C. warm
D. boiling
参考答案: A


解答: A

15.单选题: It has been revealed that some government leaders________their authority and position to get illegal profits for themselv

Word文档免费下载Word文档免费下载:大学英语选择题 (共4页,当前第1页)

你可能喜欢

  • 新视野大学英语第三册
  • 新视野大学英语第四册
  • 公共教育学
  • 马克思主义基本原理概论选择题
  • 英语四级单项选择

大学英语选择题相关文档

最新文档

返回顶部