2012年职称英语考试理工类B级真题试卷及参考答案

2012年职称英语考试理工类B级真题试卷及参考答案

2012年职称英语考试理工类B级真题试卷及参考答案
发布日期:2012-04-09

第一部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)
下面每个句子中均有1个词或者短语有括号,请为每处括号部分确定1个意义最为接近的选项。
1. All the walls in the building had the same (layout).
A. size
B. function
C. color
D. arrangment
答案:D
2. The storm caused( severe) damage.
A. physical
B. accidental
C. serious
D. enviromental
答案:C
3. The walls are made of( hollow) concret blocks.
A. big
B. empty
C. long
D. new
答案:B
4. Our aim was to (update) the health service and we succeeded.
A. offer
B. provide
C. modernize
D. fund
答案:C
5. Do we have to wear these name (tags)?
A. lists
B. forms
C. lables
D. codes
答案:C
6. Joe came to the window as the crowd (chanted) ”Joe,Joe,Joe”
A. repeated
B. jumped
C. maintained
D. approached
答案:A
7. He (inspired) many young people to take up sports.
A. encouraged
B. allowed
C. called
D. advised
答案:A
8. The city center was (wiped out) by the bomb.
A. covered
B. reduced
C. destroyed
D. moved
答案:C
9. Most baby can (take in) a wide range of food easily.
A. bring
B. digest
C. keep
D. serve
答案:B
10. A large crowd (assembled) outside the American embassy.
A. watched
B. shouted
C. gathered
D. walked
答案:C
11. The weather was (crisp) and clear and you could see the mountains fifty miles away.
A. fresh
B. hot
C. heavy
D. windy
答案:A
12. What( puzzles) me is why his books are so popular.
A. shocks
B. influences
C. confuses
D. concerns
答案:C
13. I think $7 a drink is a bit (steep), don’t you?
A. tight
B. low
C. cheap
D. high
答案:D
14. The (contempt) he felt for his fellow students was obvious.
A. need
B. hate
C. love
D. pity
答案:D
15. Her comments about men are (utterly) ridiculous.
A. slightly
B. partly
C. faintly
D. completely
答案:D
第二部分:阅读判断(第16~22题,每题1分,共7分)
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断;如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息文中没有提及,请选择C。
Eastern Quakes Can Trigger Big Shakes
In the first week of November 2011, people in central Oklahoma experienced more than two dozen earthquakes. The largest, a magnitude 5.6 quake, shook thousands of fans in a college football stadium, caused cracks in a few buildings and rattled the nerves of many people who had never felt a quake before. Oklahoma is not an area of the country famous for its quakes. If you watch the news on TV, you see reports about all sorts of natural disasters —hurricanes, tornadoes, flooding and wildfires, to name a few. But the most dangerous type of natural disaster, and also the most unpredictable, i

Word文档免费下载Word文档免费下载:2012年职称英语考试理工类B级真题试卷及参考答案 (共9页,当前第1页)

2012年职称英语考试理工类B级真题试卷及参考答案相关文档

最新文档

返回顶部